LOS MEDANOS COLLEGE ASSOCIATED STUDENTS SENATE MEETING AGENDA DATE: 10/8/18 TIME: 1:00 pm – 3:00pm LOCATION: L106

***Please consider: All proposals should be discussion items prior to submission for action as this will allow the board to make better-informed decisions.

Officers: President: Priscilla Tatmon, Vice-President: Marayah Guinto, Treasurer: Dale Satre, Commissioner of Campus Events: Sierra Abel, Publicity and Outreach: Jessica Quintos

Senators: Earl Russell Almazan, Marco Mendez, Jessica Wilson, Felero Smith, Jeremiah Ortega, Love Pinnock, Dyana Ner, Odochi Nwokochah, Diamond Agee.

Student Representatives:

Advisor: John Nguyen

Minute Taker: James Lee

tem#	Topic/Activity	Lead	Time	Outcome
1.	Call to Order	P. Tatmon	2 min.	Information
	Establishment of Quorum: Roll Call		1:00-1:02	
2.	Approve:	P. Tatmon	8 min.	Information/Discussion/
	a) Agenda: Approval		1:02-1:10	ACTION
	b) Minutes: Approval of 10.1.18 meeting			
	Business: Reports			
	Public Comment: Reserved for members of the public to address the Senate and Senators may respond as summarized below: (no more than 2 minutes on each item) * Senators may briefly respond to statements made or questions posed by persons making public comment; * The public may ask question for clarification or make a brief announcement; provide a reference to senate or other resources for factual information; request senate to report back to the public at a later meeting; and/or request an agenda item for future agenda. (Government Code Section 54954.2(a))	P. Tatmon	10 min. 1:10-1:20	Information
	Officers & Senators Reports / Updates: At this time Officers & Senators will give their weekly report.	P. Tatmon	5 min. 1:20-1:25	Information/Discussion
	Advisor Report: At this time the Advisor will give his weekly report.	J. Nguyen	8 min. 1:25-1:33	Information/Discussion
	Committee Reports: Senate members will report decisions and discussions that we made in their respective committee(s).	P. Tatmon	7 min. 1:33-1:40	Information/Discussion

LOS MEDANOS COLLEGE ASSOCIATED STUDENTS SENATE MEETING AGENDA

DATE: 10/8/18 TIME: 1:00 pm – 3:00pm LOCATION: L106

***Please consider: All proposals should be discussion items prior to submission for action as this will allow the board to make better-informed decisions.

	<u>New Business:</u>			
7.	IDEA Committee Presentation: The Senate will be informed of the IDEA Committee and their goals.	P. Tatmon	15 min. 1:40-1:55	Information/Discussion
8.	Joye Carter Confirmation: The Senate will vote on confirming Joye Carter for the senator position.	P. Tatmon	5 min. 1:55-2:00	Information/Discussion ACTION
9.	Janiel Geerlings Confirmation: The Senate will vote on confirming Janiel Geerlings for the senator position.	P. Tatmon	5 min. 2:00-2:10	Information/Discussion ACTION
10.	Shagoofa Khan Confirmation: The Senate will vote on confirming Shagoofa Khan for the senator position.	P. Tatmon	5 min. 2:10-2:15	Information/Discussion ACTION
11.	Azze Sanane Representative Confirmation: The Senate will vote on confirming Azze Sanane for a representative position.	P. Tatmon	5 min. 2:15-2:20	Information/Discussion ACTION
12.	DACA Week Funding: The Senate will discuss funding for DACA Week.	P. Tatmon	5 min. 2:20-2:25	Information/Discussion ACTION
13.	Office Hours: The Senate will discuss senator office hours.	P. Tatmon	15 min. 2:25-2:40	Information/Discussion ACTION
14.	LMCAS Bylaws Renewal: The Senate will consider renewing LMCAS bylaws.	P. Tatmon	10 min. 2:40-2:50	Information/Discussion
15.	LMCAS T-Shirts: The Senate will discuss the funding of LMCAS T-Shirts.	P.Tatmon	9 min. 2:50-2:59	Information/Discussion
16.	Adjournment or Continue:	P. Tatmon	1 min. 2:59-3:00	Information/Discussion/ ACTION