LOS MEDANOS COLLEGE ASSOCIATED STUDENTS SENATE MEETING AGENDA DATE: 10/15/18 TIME: 1:00 pm – 3:00pm LOCATION: L106

***Please consider: All proposals should be discussion items prior to submission for action as this will allow the board to make better-informed decisions.

Officers: President: Priscilla Tatmon, Vice-President: Marayah Guinto, Treasurer: Dale Satre, Commissioner of Campus Events: Sierra Abel, Publicity and Outreach: Jessica Quintos Senators: Earl Russell Almazan, Marco Mendez, Jessica Wilson, Felero Smith, Jeremiah Ortega, Love Pinnock, Dyana Ner, Odochi Nwokochah, Diamond Agee, Joye Carter, Janiel Geerling, Shagoofa Khan.

Student Representatives:

Advisor: John Nguyen

Minute Taker: James Lee

tem#	1 V	Lead	Time	Outcome
1.	Call to Order	P. Tatmon	2 min.	Information
	Establishment of Quorum: Roll Call		1:00-1:02	
2.	Approve:	P. Tatmon	8 min.	Information/Discussion/
	a) Agenda: Approval		1:02-1:10	ACTION
	b) Minutes: Approval of 10.8.18 meeting			
	Business: Reports			
3.	Public Comment: Reserved for members of the public to address the Senate and	P. Tatmon	10 min.	Information
	Senators may respond as summarized below: (no more than 2 minutes on each item)		1:10-1:20	
	* Senators may briefly respond to statements made or questions posed by persons			
	making public comment;			
	* The public may ask question for clarification or make a brief announcement;			
	provide a reference to senate or other resources for factual information; request			
	senate to report back to the public at a later meeting; and/or request an agenda item			
	for future agenda.			
	(Government Code Section 54954.2(a))			
4.	Officers & Senators Reports / Updates:	P. Tatmon	5 min.	Information/Discussion
	At this time Officers & Senators will give their weekly report.		1:20-1:25	
5.	Advisor Report:	J. Nguyen	8 min.	Information/Discussion
	At this time the Advisor will give his weekly report.		1:25-1:33	
6.	Committee Reports:	P. Tatmon	7 min.	Information/Discussion
	Senate members will report decisions and discussions that we made in their respective committee(s).		1:33-1:40	

New Business:		

LOS MEDANOS COLLEGE ASSOCIATED STUDENTS SENATE MEETING AGENDA

DATE: 10/15/18 TIME: 1:00 pm - 3:00pm LOCATION: L106

***Please consider: All proposals should be discussion items prior to submission for action as this will allow the board to make better-informed decisions.

7.	KCACTF Conference Funding: The Senate will discuss funding for KCACTF conference with Nick Garcia.	P. Tatmon	15 min. 1:40-1:55	Information/Discussion
8.	Halloween Funding: The Senate will discuss funding for LMC's annual Halloween event with Adrian.	P. Tatmon	10 min. 1:55-2:05	Information/Discussion
9.	Azze Sanane Representative Confirmation: The Senate will vote on confirming Azze Sanane for a representative position.	P. Tatmon		Information/Discussion ACTION
10.	DACA Week Updates: The Senate will discuss updated information for DACA Week.	P. Tatmon	10min. 2:10-2:20	Information/Discussion
11.	LMCAS Bylaws Renewal: The Senate will consider renewing LMCAS bylaws.	P. Tatmon		Information/Discussion ACTION
12.	LMCAS T-Shirts: The Senate will discuss the funding of LMCAS T-Shirts.	P. Tatmon		Information/Discussion ACTION
13.	Adjournment or Continue:	P. Tatmon		Information/Discussion/ ACTION