LOS MEDANOS COLLEGE ASSOCIATED STUDENTS SENATE MEETING AGENDA

LOCATION: SS4-412

DATE: 4/29/2019 TIME: 1:00 pm – 3:00pm

***Please consider: All proposals should be discussion items prior to submission for action as this will allow the board to make better-informed decisions.

Officers: President: Priscilla Tatmon, Vice-President: Dale Satre Treasurer: Jessica Wilson Commissioner of Campus Events: Sierra Abel, Publicity and Outreach: Vacant

Senators: Earl Russell Almazan, Joye Carter, Shagoofa Khan, Deborah Tatmon, Alyssa Compton, Christian Ortiz, Xuan Wen Hao, Thyra Cobbs, Chisom

Iwunze, James Lee

Student Representatives:

Advisor: John Nguyen

Minute Taker: James Lee

CURF	CURRENT ITEMS						
Item#	Topic/Activity	Lead	Time	Outcome			
1.	Call to Order	P. Tatmon	2 min.	Information			
	Establishment of Quorum: Roll Call		1:00-1:02				
2.	Approve:	P. Tatmon	8 min.	Information/Discussion/			
	a) Agenda: Approval		1:02-1:10	ACTION			
	b) Minutes: Approval of 4.22.18 meeting						
	Business: Reports						
3.	Public Comment: Reserved for members of the public to address the Senate and	P. Tatmon	10 min.	Information			
	Senators may respond as summarized below: (no more than 2 minutes on each item)		1:10-1:20				
	* Senators may briefly respond to statements made or questions posed by persons						
	making public comment;						
	* The public may ask question for clarification or make a brief announcement;						
	provide a reference to senate or other resources for factual information; request						
	senate to report back to the public at a later meeting; and/or request an agenda item						
	for future agenda.						
	(Government Code Section 54954.2(a))						
	Officers & Senators Reports / Updates:	P. Tatmon	5 min.	Information/Discussion			
	At this time Officers & Senators will give their weekly report.		1:20-1:25				
	Advisor Report:	J. Nguyen	8 min.	Information/Discussion			
	At this time the Advisor will give his weekly report.		1:25-1:33				
6.	Committee Reports:	P. Tatmon	7 min.	Information/Discussion.			
	Senate members will report decisions and discussions that we made in their		1:33-1:40				
	respective committee(s).						

LOS MEDANOS COLLEGE ASSOCIATED STUDENTS SENATE MEETING AGENDA

DATE: 4/29/2019 TIME: 1:00 pm – 3:00pm

LOCATION: SS4-412

***Please consider: All proposals should be discussion items prior to submission for action as this will allow the board to make better-informed decisions.

	New Business:			
7.	SACNAS Hawaii Conference: The Senate will discuss the Funding for SACNAS Hawaii Conference.	P. Tatmon	10 min. 1:40-1:50	Information/Discussion
8.	Destress Week: The Senate will dIscuss funding for destress week.	P. Tatmon	10 min. 1:50-2:00	Information/Discussion/ ACTION
9.	Dean Sabrina Kwist Presentation: The Senate will listen to Dean Kwist's Presentation.	P. Tatmon	10 min. 2:00-2:10	Information/Discussion
10.	President Bob Kratochvil: The Senate will welcome President Kratochvil to give updates.	P. Tatmon	10 min. 2:10-2:20	Information/Discussion
11.	LMCAS Budget: The Senate will review the LMCAS budget.	P. Tatmon	10 min. 2:20-2:30	Information/Discussion
12.	LMCAS Outstanding Leader Award: The Senate will choose the LMCAS Outstanding Leader.	P. Tatmon	10 min. 2:30-2:40	Information/Discussion
13.	Adjournment or Continue:	P. Tatmon	1 min. 2:40-2:41	Information/Discussion/ ACTION